Jij onderzoekt of én hoe innovatieve technieken als AR,VAR, Gamification van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een ultieme klantbeleving. Verras jij onze deelnemers en laat jij hen zien dat pensioen niet zo saai is als wat het lijkt door de inzet van spelelementen? Wij bieden jou graag een interessante (afstudeer) stagemogelijkheid aan binnen een van de meest innovatieve pensioenfondsen.

 (Afstudeer) stage AR/VR/ Gamification

De opdracht

Onze innovatieafdeling is continu bezig met verbeteren en vernieuwen. Daarbij willen wij graag de toegevoegde waarde en toepasbaarheid van Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) en Gamification voor pensioenfonds Horeca & Catering vaststellen. Aan jou de vraag om dit te onderzoeken en aansluitend hierop een advies te schrijven voor een mogelijk uit te voeren experiment. Als blijkt dat je directe toepassingsmogelijkheden ziet, kun je aan de slag met een experiment. Wij geven je hiervoor uiteraard alle input die jij nodig hebt, zodat jij samen met ons aan de slag kunt. Daarbij krijg je veel vrijheid en natuurlijk begeleiden we je en sparren wij met elkaar zo vaak als we dat samen nodig vinden.

We bespreken graag met jou hoe je de stage wilt invullen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de stage (eventueel) aansluit bij de criteria die vanuit school zijn gesteld voor een (afstudeer)stage.

Wie je bent

Je bent een student met HBO/WO denkniveau, die een opleiding game design volgt of vergelijkbaar.

Wij vinden het belangrijk dat je een hoge mate van zelfstandigheid hebt; je zoekt zelf zaken uit en durft vragen te stellen. Je gaat actief aan de slag met de opdracht en zoekt hierin de samenwerking op met je collega’s en/of medestudenten. Je hebt kennis van vernieuwende technieken en volgt deze op de voet. Je vindt het prettig om een grote mate van vrijheid te krijgen in je onderzoek, maar toont ook veel initiatief in het delen van om jouw ideeën en bevindingen met anderen.   

Wie zijn wij

Met ruim 140 collega’s verzorgen we bij Pensioenfonds Horeca & Catering in Zoetermeer de pensioenen voor bijna 1,3 miljoen deelnemers die werkzaam zijn (geweest) bij 36.000 werkgevers in de horeca of catering. Wij zijn een van de meest innovatieve en vooruitstrevende pensioenfondsen van Nederland. We streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed, goedkoop, gastvrij en groen mogelijk te bedienen met een focus op digitale dienstverlening.

Wij waarderen mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren en ideeën inbrengen. Door samenwerken, van elkaar te leren en elkaar uit te dagen, houden we elkaar en ons pensioenfonds in beweging.

De unit Business Development bestaat uit 4 personen. We bouwen vandaag aan morgen, beter, slimmer en eenvoudiger waar het kan. We houden ons bezig met continu innoveren. Vanuit een scherp beeld van klantgedrag, marktontwikkelingen, technologie en businessperspectief. Met scherpe analyses, nieuwe benaderingen en werkwijzen helpen we de efficiency en de prestaties van Pensioenfonds Horeca & Catering te verhogen.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Een mooie kans om praktijkervaring op te doen in een lerende, innovatieve organisatie;
  • Een uitdagende afstudeeropdracht waarin je je creativiteit kwijt kunt;
  • Veel vrijheid en regelruimte om de afstudeeropdracht naar eigen inzicht in te vullen;
  • Een team van enthousiaste collega’s die uitkijken naar jouw ideeën en komst en jou graag helpen in je ontwikkeling;
  • Een vast aanspreekpunt binnen het team waar je terecht kunt met vragen;
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken waardoor de projectopdracht goed te combineren is met je studie;
  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Een reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV kaart;
  • Een modern kantoor dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, de auto en voldoende parkeerplekken heeft;
  • Vele fijne extra’s zoals yoga, stoelmassage, vers fruit op de werkvloer. 

Interesse?

Amber Roegiers, Junior Business Consultant, vertelt je graag meer over de afstudeeropdracht. Zij is bereikbaar op Amber.Roegiers@phenc.nl.Heb je vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met Marinka Oudshoorn, Adviseur HRM, via 079- 363 16 09 of per mail marinka.oudshoorn@phenc.nl.

Je sollicitatie kun je sturen naar marinka.oudshoorn@phenc.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een Pre Employment Screening is onderdeel van de procedure.