Met ruim 140 collega’s verzorgen we bij Pensioenfonds Horeca & Catering in Zoetermeer de pensioenen voor bijna 1,3 miljoen deelnemers die werkzaam zijn (geweest) bij 36.000
werkgevers in de horeca of catering. Bij Pensioenfonds Horeca & Catering bereiden wij ons voor op wijzigingen in de pensioenmarkt. Wat er gaat veranderen weten we niet, maar dat we er klaar voor willen zijn wel. Dat maakt werken binnen pensioenen interessant. Er is beweging! We zijn trots op onze lage kosten, op onze digitalisering en automatisering en op ons rendement van vermogensbeheer. Maar we zijn er nog niet. We kunnen nog efficiënter werken, voor een nog betere klantbeleving zorgen en wat te denken van het beter benutten van de berg data die wij ‘in ons bezit’ hebben. Op dit moment zoeken wij:


Afstudeerstage Audio Visuele Ondersteuning


Wat houdt de stage in?
Pensioenfonds Horeca & Catering is een modern pensioenfonds. We onderscheiden ons in het digitaal bedienen van de werknemers en werkgevers in de gastvrijheidssector. Goed, goedkoop, gastvrij staan centraal in onze dienstverlening.

Onze hele organisatie leeft volgens deze merkwaarden. Om deze merkwaarden zichtbaar en voelbaar te maken zoeken we naar (audio)visuele ondersteuning. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Wij hebben plek voor iemand die zowel de mooie verhalen binnen onze organisatie als in de horeca en catering sector kan vertalen naar visuele content. Jij bent in staat om zowel video verhalen te bedenken en te produceren, maar draait ook je hand niet om voor een fotosessie.

Met jouw creatieve ideeën en visuele vertelkracht breng je als visueel vormgever de boodschap kort en krachtig over. Tijdens deze afstudeerstage ondersteun je het Marketing en Communicatie team bij het vormgeven van het merk Pensioenfonds horeca & catering.  

Wat ga je doen?

  • Onderdeel van de stage is het produceren van een aantal videoverhalen.
  • Je gaat onderzoeken hoe wij het merk meer visuele onderscheidingskracht kunnen geven en onszelf dus nog beter kunnen positioneren.
  • Je gaat meedenken over hoe we met de nieuwe (audio)visuele middelen kunnen  bijdragen aan de algehele communicatiedoelstellingen
  • De styleguide voor videoproducties is nog in ontwikkeling en jij kan hier tijdens je stage een bijdrage aan leveren
  • Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid bieden om onze organisatie en het ruime werkveld van Marketing en Communicatie te leren kennen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een stageplaats in een levendige en bruisende werkomgeving. Je gaat aan de slag met een opdracht waarin jij je creativiteit kwijt kunt. Daarnaast kom je in een team van zeer enthousiaste collega’s die graag willen ontwikkelen en jou ook willen helpen in je ontwikkeling. Wij bieden een maandelijkse stagevergoeding. Je mag natuurlijk gebruik maken van onze stoelmassage-faciliteiten, yogalessen en er is elke week vers fruit.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt momenteel een HBO opleiding op het gebied van Communicatie;
  • Je bent ondernemend, probleemoplossend en proactief;
  • Je bent communicatief sterk, representatief en legt makkelijk contact;
  • Je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar om aan ons afstudeerproject te beginnen.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Ellen Metaal via telefoonnummer
079 3637515.