Vandaag bouwen aan morgen? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering doen we dat elke dag, voor en samen met onze pensioendeelnemers. En als het aan ons ligt óók met jou. Want bij ons maak je werk van pensioenen én van je loopbaan.

 Business Consultant

Wat je doet
Als Business Consultant binnen het Business Development team, help je Pensioenfonds Horeca & Catering met de juiste keuzes maken. Vanuit een scherp beeld van klantgedrag, marktontwikkelingen, technologie en businessperspectief. Je bent daarbij een verbinder tussen Business en IT, waarbij de primaire invalshoek altijd de business is. Met scherpe analyses, nieuwe benaderingen en werkwijzen help je samen met je collega’s de efficiency en de prestaties van Pensioenfonds Horeca & Catering te verhogen.

Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Het creëren van business value met nieuwe technologieën als enabler;
 • Het mede ontwerpen van strategische en tactische routes over onderwerpen als Datatechnologie, Artificial Intelligence, Virtual Reality en Gamification;
 • Doorontwikkeling / innovatie van onze waardepropositie en ons business model;
 • Impactanalyses opstellen ten aanzien van complexe multidisciplinaire vraagstukken inclusief de daarbij behorende businesscases;
 • Projecten aansturen op Agile wijze.

Wat je kunt
Je stelt de juiste vragen, bent in staat processen snel te doorgronden, verbeteringen te identificeren en te vernieuwen vanuit het perspectief van zowel de organisatie als de klant. Je weet ideeën om te zetten in voorstellen, voorstellen in plannen en plannen in resultaat. Je bent dus zowel een denker als een doener.

Wie je bent
Je hebt een WO werk- en denkniveau en een relevante opleiding, bijvoorbeeld in Bedrijfskunde en je hebt enige jaren relevante werkervaring. Je zet graag je tanden in complexe vraagstukken en maakt deze “behapbaar”. Je bent analytisch, conceptueel sterk en werkt daarin graag samen. Je houdt van sparren en bent sterk in discussies.

Wie zijn wij
Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering is oog hebben voor mensen. Je zet je immers in voor pensioenen. Ook zijn we graag goed voor de wereld om ons heen. Van koffie tot beleggingsbeleid: wij maken eerlijke en duurzame keuzes. Oog hebben we ook voor jou. Naast jouw ideeën en ontwikkeling krijgen ook jouw welzijn en werkgeluk alle aandacht. Daarbij staat autonomie in je werk voorop; zelf denken en doen. En daarmee jezelf en je collega’s verrassen. Zo maak jij werk van je loopbaan. En van een goed pensioen, voor iedereen.

Wat je van ons kunt verwachten
Klein team, grote impact. Werk je bij ons dan wachten jou kansen, mits jij ze ziet en grijpt natuurlijk. We houden namelijk van mensen met ideeën. Mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren. Precies wat nodig is om elkaar en ons pensioenfonds in beweging te houden. Met en voor elkaar, samen verschil maken vanuit betrokkenheid, dat is onze werkwijze en cultuur. Want samenwerken, elkaar uitdagen en van elkaar leren, maakt ons sterk. Zo hebben we als kleine organisatie grote impact. Op de pensioenen van onze 1,3 miljoen pensioendeelnemers én op elkaar. Dus ook op jou en je loopbaan. Dat biedt kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen. En om te groeien, binnen je functie en onze organisatie.

Wat je verder krijgt

 • Je begint met een contract voor 1 jaar, daarna heb je zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een aantrekkelijk salaris, een pensioenregeling en 26 vakantiedagen;
 • Een persoonlijk budget van 6% dat je vrij kunt inzetten. Als eindejaarsuitkering, maar bijvoorbeeld ook om extra vakantiedagen of een fiets te kopen of extra inleg te doen in je pensioen;
 • Flexibele werktijden en werkplekken. Thuiswerken? Ook dat kan!
 • Volop kansen om te groeien en je verder te ontwikkelen in een lerende, innovatieve organisatie;
 • Vele fijne extra’s zoals yoga, bootcamps, vers fruit op de werkvloer;
 • Samenwerking met collega’s in een flexibele, inspirerende werkomgeving.  

Bouwen en continu innoveren; beter, slimmer en eenvoudiger waar het kan. Het zit in ons DNA. Ook in dat van jou? Dan horen we graag van je!

Interesse?
Solliciteer dan direct via de button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Vink, Manager HR via email: martine.vink@phenc.nl. Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.