Medewerker Klantteam
(32 - 40 uur per week, tijdelijke functie tot eind 2021)

 

Pensioenfonds Horeca & Catering: Samen waardevol, nu en later   

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 

Kansen, jij ziet ze en grijpt ze. Net als deze, want als medewerker van één van onze Klantteams bij Pensioenfonds Horeca & Catering zet jij jouw loopbaan in beweging. Toe aan een (tijdelijke) uitdaging in een energieke organisatie? Bijvoorbeeld omdat je van een tussenjaar in je studie geniet of nu op zoek bent naar werk? Lees dan zeker verder. 

WAT JE DOET

Samen met zo'n 30 collega's sta je klaar voor onze klanten, werkgevers en werknemers uit de horeca en catering branche. Je beantwoordt alle vragen via de telefoon en mail en ondersteunt onze klanten om zelfstandig aan de slag te gaan met hun persoonlijke online pensioenomgeving.

Ben jij stressbestendig en een administratief talent? Houd je van klantcontact? Dan ben jij degene die we zoeken! 

WAT JE KUNT

Je werkt en denkt op hbo-niveau. Je kan bij voorkeur zelfstandig pensioenmutaties uitvoeren en hebt kennis van pensioenregelingen. Wat je nog niet weet of kunt, leer je bij ons in de praktijk. Leren en groeien hoort namelijk bij ons. 

WIE JE BENT

Enthousiast, flexibel, nauwkeurig en stipt. Je bent leergierig, hebt oog voor je omgeving én -heel belangrijk- humor. Jouw energie is aanstekelijk en heeft een positieve invloed op de samenwerking met jouw directe collega's waarmee je samen een hecht team vormt. Kostenbewust ben je ook, want als pensioenfonds houden we de pensioenpot graag gevuld. Dat je zaken snel oppakt is logisch. Dat doe je samen met collega's, want samenwerken zit in ons DNA.

WAT JE KRIJGT

  • De arbeidsovereenkomst loopt tot en met 31 december 2021;
  • Een aantrekkelijk salaris (indicatie € 2.400 - € 3.100 bij een 40-urige werkweek en afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring); 
  • Een leerzame periode die je op je CV kunt toevoegen;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk budget van 8%;
  • Flexibele werkplekken. Thuiswerken? Ook dat is mogelijk! En dat doen we in deze tijd uiteraard ook met ons hele team;
  • Een fijn team met enthousiaste en gedreven collega’s;
  • Een leuke en open werksfeer;  
  • Stoelmassages, vers fruit en meer! (Als we weer met elkaar op kantoor kunnen zijn)

IS DIT JOUW BAAN? REAGEER SNEL!

Pensioenfonds Horeca & Catering hoort tot de beste werkgevers in de financiële dienstverlening. Daar zijn we trots op! Zie jij jezelf de komende maanden werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Bel dan met Peter Blom, Manager Klantteam Deelnemers, op 06-42111891 of Claudia Wind-Rumping Manager Klantteam Werkgevers, op 06-39112075. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure.