Kansen, jij ziet ze en grijpt ze. Net als deze, want als Medewerker Klantteam Deelnemers bij Pensioenfonds Horeca & Catering zet jij jouw loopbaan in beweging. Toe aan een uitdaging in een energieke organisatie? Lees dan zeker verder en kijk op Spielwork

Medewerker Klantteam Deelnemers

fulltime 40 uur (32 uur bespreekbaar)

WAT JE DOET

Samen met 20 collega’s sta je klaar voor onze deelnemers van het pensioenfonds uit de horeca en catering branche. Je beantwoordt alle vragen via de telefoon en mail en ondersteunt onze klanten om zelfstandig aan de slag te gaan met hun persoonlijke online pensioenomgeving. Je bent ons gezicht naar de klant, signaleert problemen en vertaalt deze naar oplossingen voor onze klanten. Ben jij stressbestendig en klantgericht? En houd je van veranderingen? Dan ben jij degene die wij zoeken.

WAT JE KUNT

Je werkt en denkt op minimaal HBO-niveau. Je kan zelfstandig pensioenmutaties uitvoeren en hebt kennis van pensioenregelingen. Wat je nog niet weet of kunt, leer je bij ons in de praktijk, door cursussen of van collega's. Leren en groeien hoort namelijk bij ons. Oók krijg je de ruimte om verbeteringen in jouw werkgebied te signaleren en realiseren.  Je hebt immers ideeën en ziet hoe het anders kan.

WIE JE BENT

Enthousiast, flexibel, nauwkeurig en stipt. Je hebt jouw vak in de vingers, oog voor je omgeving én -heel belangrijk - humor. Jouw energie is aanstekelijk en heeft een positieve invloed op de samenwerking met jouw directe collega’s waarmee je samen een hecht team vormt. Kostenbewust ben je ook, want als pensioenfonds houden we de pensioenpot graag gevuld. Dat je zaken snel oppakt is logisch. Dat doe je samen met collega’s, want samenwerken zit in ons DNA.

WAT JE KRIJGT

Voor jouw kennis en ervaring hebben wij genoeg te bieden:

  • je begint meteen met een contract voor 1 jaar, daarna heb je zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • een aantrekkelijk salaris;
  • flexibele werktijden en werkplekken. Thuiswerken? Ook dat kan!
  • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk budget van 7%;
  • mogelijkheden voor opleidingen en doorgroeien zodat je je blijft ontwikkelen;
  • een fijn team met enthousiaste en gedreven collega’s;
  • een leuke en open werksfeer;
  • yoga, vers fruit en meer.

IS DIT JOUW BAAN? REAGEER SNEL!

Zie jij jezelf werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering? Laat het ons weten. Solliciteer dan via de button. Heb je nog vragen? Bel dan met Peter Blom, Manager Klantteam Deelnemers. Hij is te bereiken op 06-42111891.

Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure.

Bij Pensioenfonds Horeca & Catering bouwen we elke dag aan een goed pensioen. Voor en mét onze 1,3 miljoen deelnemers. Want bouwen aan waarde voor later doe je samen. Daarom breiden wij ons team uit. Met jou? Wie weet ontmoeten wij elkaar snel!