Meewerkstage Marktbewerkingsteam 

(32-40 uur per week)

Pensioenfonds Horeca & Catering: Samen waardevol, nu en later   

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 


Als stagiair binnen een van onze Marktbewerkingsteams help je bij en verbeter je de dagelijkse werkzaamheden omtrent klantbediening bij PH&C.
Je staat samen met jouw collega’s klaar voor onze werkgevers of deelnemers uit de horeca en catering branche. Ben jij  op zoek naar een uitdagende stage in een energieke organisatie? Lees dan zeker verder! 

WAT JE DOET

Wij bieden je een stageperiode waarin je de horeca en catering branche met andere ogen kunt bekijken en ervaren. Je gaat aan de slag binnen het deelnemers óf werkgeversteam. Bij beide teams staan klantcontact en administratieve werkzaamheden centraal.
Je beantwoordt vragen via de telefoon en mail en ondersteunt onze klanten om zelfstandig aan de slag te gaan met hun persoonlijke online pensioenomgeving. Je bent ons gezicht naar de klant, signaleert problemen en vertaalt deze naar oplossingen voor onze klanten.


Afhankelijk van het team waar je in terecht komt zijn een aantal van je werkzaamheden: 

 • Informeren van deelnemers die met pensioen gaan over o.a. de datum en hoogte van hen pensioen
 • Het starten en stoppen van pensioenuitkeringen of het uitstellen van de pensioendatum
 • Verstrekken van offertes voor ingaande pensioenen en opstarten van de uitkeringen bij acceptatie van deze offertes
 • Maken van berekeningen en zorgen voor een correcte administratie van pensioen in onze systemen
 • Beoordelen of werkgevers onder onze verplichtstelling vallen
 • Uitvoeren van taken met betrekking tot accountmanagement 
 • Participeren in verbeterteams

Uiteraard wordt je door je ervaren collega’s ingewerkt op alle belangrijke processen en ga je daarna ook zelfstandig aan de slag. Naast de dagelijkse werkzaamheden staan wij altijd open voor nieuwe innovatieve ideeën en hebben we dus graag dat je meedenkt over hoe we dingen beter kunnen doen!

WAT JE KUNT

Je bent een enthousiaste, flexibele en nauwkeurige HBO student. Naast stiptheid en ambitie zijn ook gezelligheid op de vrijdagmiddag borrel en -heel belangrijk- een goede dosis humor eigenschappen die horen bij stagiaires van PH&C. Wat je nog niet weet of kunt, leer je bij ons in de praktijk. Leren en groeien hoort namelijk bij ons! Dat je zaken snel oppakt is logisch. Ook dat doe je samen met collega’s, want samenwerken zit in ons DNA.

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN

 • Een fijn team met enthousiaste en gedreven collega’s die er allemaal voor open staan jou te helpen het meeste uit je stage te halen.
 • Marktconforme stage vergoeding.
 • Flexibele werktijden en werkplakken. Thuiswerken? Ook dat is uiteraard heel goed mogelijk! 
 • Een leuke, open en informele werksfeer.
 • Stoelmassages, vers fruit en gezellige teamuitjes.

STAGEPERIODE

In verband met het feit dat het een meewerkstage betreft is het belangrijk dat je voor een periode van minimaal 5 maanden 32 tot 40 uur in de week beschikbaar bent. 

IS DIT JOUW STAGE? REAGEER SNEL!

Zie jij jezelf wel stage lopen bij Pensioenfonds Horeca & Catering? Laat het ons weten! Solliciteer kan via de website. Heb je nog vragen? Bel dan met Peter Blom, Manager Klantteam Deelnemers, op 06-42111891 of met Claudia Wind, Manager Klantteam Werkgevers, op 06-39112075. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!