Open sollicitatie


Met ruim 140 collega’s verzorgen we bij Pensioenfonds Horeca & Catering in Zoetermeer de pensioenen voor bijna 1,3 miljoen deelnemers die werkzaam zijn (geweest) bij 36.000 werkgevers in de horeca of catering. Wij zijn een van de meest innovatieve en vooruitstrevende pensioenfondsen van Nederland. We streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed, goedkoop en gastvrij mogelijk te bedienen met een focus op digitale dienstverlening.

Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten van 2019 zijn we extra trots, want daarmee behaalden we opnieuw het' Beste werkgever' keurmerk.

Staat er op dit moment geen (passende) vacature open? En ben je ervan overtuigd dat je met jouw achtergrond en kwaliteiten een versterking voor pensioenfonds Horeca & Catering bent? Wil jij werken bij een moderne, ambitieuze en klantgerichte organisatie? Ben je ondernemend en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. We ontvangen graag jouw open sollicitatie. Je krijgt altijd een reactie van ons.