Open sollicitatie

 

Pensioenfonds Horeca & Catering: Samen waardevol, nu en later   

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 

Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten van 2019 zijn we extra trots, want daarmee behaalden we opnieuw het' Beste werkgever' keurmerk.

Staat er op dit moment geen (passende) vacature open? En ben je ervan overtuigd dat je met jouw achtergrond en kwaliteiten een versterking voor pensioenfonds Horeca & Catering bent? Wil jij werken bij een moderne, ambitieuze en klantgerichte organisatie? Ben je ondernemend en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. We ontvangen graag jouw open sollicitatie. Je krijgt altijd een reactie van ons.