Open sollicitatie afstudeerstage Marketing & Klantbediening

 

Pensioenfonds Horeca & Catering: Samen waardevol, nu en later   

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 

Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten van 2019 zijn we extra trots, want daarmee behaalden we opnieuw het' Beste werkgever' keurmerk.

We hebben op dit moment geen specifieke afstudeeropdracht, maar zijn binnen ons Marketing & Klantbediening team continue bezig met verbeteren & vernieuwen. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw opleiding, kwaliteiten en stageopdracht een bijdrage kunt leveren aan een verbetering m.b.t. onze eerder genoemde merkwaarden? En zie je daarbij kansen voor zowel jou als Pensioenfonds Horeca & Catering? Dan ontvangen we graag jouw open sollicitatie. Je krijgt altijd een reactie van ons.
 

WAT JE KUNT
Je bent een enthousiaste, flexibele en nauwkeurige HBO student. Naast stiptheid en ambitie zijn ook gezelligheid op de (online) teamuitjes en -heel belangrijk- een goede dosis humor eigenschappen die horen bij stagiaires van Pensioenfonds Horeca & Catering. Wat je nog niet weet of kunt, leer je bij ons in de praktijk. Leren en groeien hoort namelijk bij ons! Dat je zaken snel oppakt is logisch. Ook dat doe je samen met collega’s, want samenwerken zit in ons DNA.

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN

  • Een fijn team met enthousiaste en gedreven collega’s die er voor open staan jou te helpen het meeste uit je stage te halen.
  • Marktconforme stage vergoeding.
  • Flexibele werktijden en werkplekken. Thuiswerken? Dat doen we in deze tijd uiteraard met ons hele team! 
  • Een leuke, open en informele werksfeer.
  • Als we weer met zijn alle op kantoor kunnen zijn; stoelmassages, vers fruit, hardlooptrainingen en meer!

Meer weten over afstuderen bij Pensioenfonds Horeca & Catering? Lees dan het interview met onze afstudeer stagiaire Merit >>